Return to The Void Home Page
Home Page Enter Forums Our Downloads Search The Site See Sites News Archive Web Links Read The FAQs See Our Members Register or Edit Your Account
User Info
AnonymousAnonymous
  • 3.238.134.157
  • Register
  • Search
  • Login
  • Lost Password
Last SeenLast Seen
  • Constantine
  • Dorulis
Server TrafficServer Traffic
  • Total: 79,962,893
  • Today: 14,199
Server InfoServer Info
  • Mar 30, 2023
  • 04:31 pm BST

Who's Online
There are currently, 236 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are an Anonymous user. You can register for free by clicking here

Search

Navigation
  • Home
  • Authors and Articles
  • Content
  • Feedback
  • Feeds
  • Forums
  • Groups
  • Newsletters
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Your Account

Freelancer Game Server - The Void: Forums

Forums Home Search Members User Groups Profile Messages Who's Online FAQ

Slovenian Server Rules
View next topic
View previous topic
Post new topic   Reply to topic  Freelancer - The Void Forum Index » Freelancer General Discussion
Message Author
PostPosted: January 5, 2008, 4:18 pm  

Slovenska pravila strežnika.

Prosimo da preberete pravila strežnika saj ti zagotovijo, da vsi igralci vedo kaj je sprejemljivo in kaj nesprejemljivo na tem strežniku.

Vsak igralec, ki s svojimi dejanji prisili igralca da zapusti strežnik zaradi prekomernega ubijanja, izživljanja ali nadlegovanja bo blokiran s strežnika. Igralci s takšnimi “manirami” niso zaželjeni na tem strežniku. Igralci, ki podležejo takšnemu izživljanju naj pošljejo nespremenjeno fotografijo incident Administratorju strežnika, tukaj na tej internetni strani, ali kontaktirajo enega od članov Administratorske ekipe strežnika.

Na tem strežniku so dve oznaki, ki označujejo ljudi, ki so “zaposleni” na strežniku. Igralci, ki imajo te oznake imajo vse pravice, da vzdržujejo pravila strežnika in da pomagajo vsem igralcem strežnika. Ti oznaki so [ADMIN] in [VOID]. Kadar se ne odzivajo na vaša vprašanja/vaše zahteve pomnite da imajo veliko nalog in obveznosti, zato Vam mogoče ne bodo takoj odpisali/pomagali. ( Prosimo bodite strpni. ) Prosimo da se z njimi pogovarjate strpno. Ni nujno, da vam bodo pomagali, če se boste z njimi pogovarjali nestrpno in brez manir. Če ima igralec občutek, da ga je član  Administratorske ekipe strežnika nepravično obravnaval, Vas prosimo da pošljete privatno sporočilo  Strail-u ali TIODS-u tokaj na tej internetni strano s podrobnostmi.

• Kletvice/Neprimeren Jezik/Izživljanje

Ta strežnik ne tolerira igralcev, ki se ne zmorejo brzdati. Igra veliko starostnih skupin, prav zato je prepovedano kleti, ali uporabljati neprimeren jezik z namenom izživljanja  nad drugimi soigralci strežnika.

• Uporabljanje mod-ov/Goljufanje/Hack-anje

Vsak igralec, ki bo uporabljal ketorikoli drugi mod od Void-Mod-a, bo blokiran s strežnika.
Vsak igralec, ki bo uporabljal Hack-e na kakršenkoli način bo blokiran s serverja..
Vsak igralec, ki bo goljufal na kakršenkoli način ( Da škoduje strežniku, igralcem, Administratorjem ), bo blokiran s strežnika.

• Pirati

Piratom je dovoljeno izvajati svoja dejanja na tem strežniku s sledečimi pravili:

Vsi pirati bodo označeni z oznako [X]
Vsi igralci, ki niso označeni z oznako [X] in izvajajo piratska dejanja ter nočejo nositi pravih oznak bodo blokirani s strežnika.
Najvišja dovoljena taksa je 200k. ( 200 000 kreditov )

• Rogu-i

Vsi rogu-i bodo označeni z oznako [R]
Rogu-i ne smejo biti v klanu in ne smejo taksirati igralcev.
Rogu-i so po naravi in dejanji obsojeni na KOS ( Ubij kadar vidiš ) z drugimi igralci.
.

• PvP ( Igralec proti Igralcu)/Dvoboji

Igralci pod stopnjo 20 naj imajo pravico igrati igro brez nevarnosti napada  drugih igralcev strežnika., razen če to sami želijo.
Izjeme so kadar ta igralec sam zahteva PvP ( Igralec Proti Igralcu ) ali izvaja dejanja, ki pripeljejo do tega, da igralec ve, da bo napaden.
Prosimo, da te igralce pustite, da uživajo v igri in strežniku.

Kadar se podate v PvP se prvo domenite o uporabi “bot-ov” in “bat-ov” PRED dejanskim dvobojem. To bo ustavilo slabo voljo med igralci, ki nikoli ne uporabljajo “bot-ov” ali “bat-ov”

Civilizirano je naznaniti zmagovalca dvoboja. To se ponavadi oznani z “GF” ( Good Fight ).

• Tovor

Izvajanje masivnega procesa nalaganja in odlaganja tovora bo vodilo do napak na vašem karakterju. Imetje večih od 100 stvari bo povzročilo te napake. To ne velja za normalne commodity-e.

Igralci, ki imajo ta problem bodo videli, da tega karakterja ni na seznamu kadar se boste hoteli pridružiti strežniku. V tem primeru kontaktirajte enega od Administratorjev in stvari bodo izbrisane s karakterja. Denarja vam ne bomo povrnili in igralci, ki bodo te stvari spet izvajali bodo denarno kaznovani ali blokirani s strežnika.

• “Neprave klanske oznake”/Slaba ali neprimerna imena

Vsak igralec, ki bo uporabljal “Neprave klanske oznake” bo blokiran s strežnika..

Če je klan priznan s strain strežnika ne se ne morete izdajati za člana tega klana.
Neprimerna ali žaljiva imena obsegajo vse vrste imen ki jih igralci (Moški in Ženske) uporabljajo. Če imate ime, ki bo igralcu povzročilo probleme boste blokirani s strežnika. Moramo si zapomniti da tu igrajo vse starostne skupine.

• Materni Jezik

Igralci lahko govorijo svoj materni jezik na tem strežniku. Ni potrebno da vsi govorijo v Angleščini. Pomnite da neprimerni izrazi niso tolerirani v katerem koli jeziku jih že govorite.

• Team Speak

Vsa zgoraj našteta pravila veljajo tudi za Void-ov TeamSpeak strežnik. Igralec, ki je blokiran s TeamSpeak Strežnika zaradi kršenja enega od the pravil bo mogoče blokiran tudi z Strežnika samega.

Pomnite da je ta strežnik namenjen zabavi vseh, ne samo vam. Igrajte v duhu igre.

Prosimo da redno pregledujete te strain, saj bodo posodobljene na vsake toliko časa.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zgleda jih rabim napisat tu ker po enem letu (odkar so bila napisana) ni vredno dodat slovenskih pravil.  #-o  #-o  #-o

[X]-Ripper-[X]

Ripper

Major
Major

View user's profile Send private message MSN Messenger Reply with quote
PostPosted: January 5, 2008, 4:21 pm  

Zgleda da jih boli kurac al je notr al ni notr sej so že 1 let napisana pa jih niso uporabl Very Happy #-o  #-o  #-o

Darkshade

Captain
Captain

View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger Reply with quote
PostPosted: January 11, 2008, 12:38 pm  

so bla notri v letih 2003 in 2004 ter 2005  tiste ko sem jaz prevedo
drugace pa zdaj ko je bil v 2007 narejen nov forum skin pa jih niso dali ker po vsej verjetnosti ni blo dovolj slovenske populacije na serveru

Captain
Captain

View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger Reply with quote
PostPosted: January 11, 2008, 1:15 pm  

Haha kako pa da se se ti sem uglasu? Very Happy

Kaj pa je zdej s TheBirdom? Boš kej nazaj pršu igrat ?

[X]-Ripper-[X]

Ripper

Major
Major

PostPosted: January 12, 2008, 11:03 pm  

ce jaz sem bil benan lol....zato me ni blo tak dolgo
vsi XEF smo bli benani

Captain
Captain

View user's profile Send private message AIM Address MSN Messenger Reply with quote
PostPosted: January 13, 2008, 12:30 am  

A ti si biu tud Xef???
Mene so odbenal 10 dni kasneje =)))

Darkshade

Captain
Captain

View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger Reply with quote
PostPosted: January 13, 2008, 1:37 am  

Ja un je tud bil XEF.

Hmm mende me je Berd nasploh v XEF spravu. Very Happy

[X]-Ripper-[X]

Ripper

Major
Major

PostPosted: January 13, 2008, 7:42 am  

tako jee =P ja jaz sem pmal vec adminov pa me niso hteli ker smo kao mi bli najbolj krivi al kaj(pest const pa jaz kao) eii daj mi ti tvoj msn da mi malo poves kaj se vse dogaja nasploh gdo se je od starih tu pa gdo ni vec da malo vem =P

Captain
Captain

PostPosted: January 13, 2008, 10:26 am  

adrenaline-addict@hotmail.com

Wink

[X]-Ripper-[X]

Ripper

Major
Major

Post new topic   Reply to topic  Freelancer - The Void Forum Index » Freelancer General Discussion

Jump to:   

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Void Theme by PHP Nuke The Void

Forums ©
Void ThemePHP Nuke The Void

Freelancer Game and Freelancer Multiplayer Server

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest © 2010 by me.

You can syndicate our news using the file backend.php.

Distributed by Raven PHP Scripts
New code written and maintained by the RavenNuke™ TEAM

(Original PHP-Nuke Code Copyright © 2004 by Francisco Burzi)
Page Generation: 0.15 Seconds