Dupa lupte seculare am reusit sa avem si noi bucata noastra de forum in limba romana, haideti sa nu dezamagim si sa-i facem pe adminii acestui site sa fie mandri de acest forum.
Pe acest site sunt romani in toate clanurile si destui singuratici, sunt Navi sunt Pirati [X], sunt rougue(pungasi)[R], sunt in toate clanurile mai ales in cele puternice, sunt vanatori[H] , asa ca vom folosi acest forum sa ne ajutam in orice privinta.
Orice problema aveti deschideti aici un nou topic si intrebati sau cereti ajutor.
HAIDETI SA INCEPEM CU ACEST TOPIC IN CARE SA NE PREZENTAM PENTRU A NE CUNOASTE MAI BINE .. OK???
ceva de genul :
numele caracterelor
din ce oras sunteti
ce varsta aveti
cu ce va ocupati
ce cunostinte de limbi straine aveti
si asa mai departe puteti completa cu ce credeti voi de cuvinta
eu o sa dau primul Reply cu cine sunt
APROPO DORITORI IN A AJUTA CU TRADUCEREA ANUMITOR LUCRURI DE PE VOID SI PENTRU VOID SA-MI DEA UN PM SA DAU LISTA LA ADMINI
Last edited by BLOODY on December 12, 2007, 7:57 am; edited 1 time in total
BLOODY
Flight Captain
Posted:
October 16, 2007, 8:39 am
Va salut pe toti.. eu cam asta sunt
[H]BLOODY[H]
38
Slobozia, jud.Ialomita
BUGETAR
engleza, italiana, franceza, spaniola, rusa.... in ordinea si nivelul asta
si imi cam fac veacu prin Nomad 1...stiti voi pt misiuni
Good to see it at long last ....did I get that right?
_________________ "Fly Fast, Fight Fiercely, Die Well!"
[img]h
Zebulon
Commodore
Posted:
October 16, 2007, 9:46 am
Si fratilor daca tot e la rubrica discutii generale hai sa facem cat mai activ acest forum... cu orice chestie deschideti un nou topic aici.. inainte sa intrati pe joc acordati 5 minute si pt forum..nu de alta da vacreste si rankul pe forum
Da`l incolo d rank e vb k noi romanii tb sa fim uniti c naibii? Park se simte altfel sa vbesti in propria limba macar acolo putin decat doar engleza engleza engleza . Anyway, asta`s eu:
_Pyro_(pt cei care nu ma cunosc {FTP}Pyro[X], liderul clanului FTP, unul din cele mai puternice <si> clanuri de pirati de pe server)
Vorbesc limba engleza extrem extrem de bine (Bloody sa`mi dai un PM cu c ai avea nevoie d ajutor si se rezolva in functie d timp k eu sunt clasa a 12a acum si nu prea mai am kiar asa d mult timp k anu` trecut )
Am 18 ma numesc Bogdan si sunt din Constanta(frumos la mare aici la noi ) Sunt clasa a XII a la Liceul Ovidius d`aici
Ocupatie...well student. Dar mai imi place sa fac si site`uri in timpul liber. Vreau sa dau la Automatica in Bucuresti(In cadrul Politehnicii) si sa-mi deskid intr`o buna zi propria`mi firma de web-design.
Imi plac toate tipurile de filme si ador muzica hip-hop si rock (totusi nu genul care asculta death sau black sau in general chestii prea agresive) Dar hip-hopul e muzica mea de suflet
E-mail dak intereseaza pe cineva: hellmaker_frumusel@yahoo.com (nu radeti ) )
Bloody ink o data te ajut cu c vrei u in leg cu traducerea sau administrarea forumului numai sa`mi spui cu c si in functie de timpul d care dispun ok?
@Zebulon: The correct expression would`ve been: "Ura! Salutari" (this one is a greeting) or "Ura! Felicitari" (this is saying "Congrats!") But anyway thnks for the kind words in our language mate.
Bafta all,
Pyro, FTP Commander.
cold_reaper
Lt. Commander
Posted:
October 16, 2007, 12:52 pm
Well here-
"Ura! Salutari"
and-
"Ura! Felicitari"
Its good that this happened,it was about time.
I hope to tell my Romanian friends about this.
_________________ Retired.
AoF Forums-
[url=http://aof-association.forumotion.com][AoF] Website and
geromix
Major
Posted:
October 16, 2007, 1:08 pm
o, super avem si noi particica noastra !
totusi nu inteleg la ce ajuta :p
bafta
Dyson
Lt. Commander
Posted:
October 16, 2007, 2:55 pm
@ Dyson & pt toti
Stiu o groaza care nu s-au apropiat de forum din cauza cunostintelor in limba engleza ... si mai sti??... poate reusim si noi(Romanii) fo data sa ne unim ...poate facem vreun clan, ca saraca Dacia s-a dus .... mai sti poate incercam ceva cu assassinii , dar in primul rand sa ne ajutam noi intre noi... daca (acelasi cu poate de mai sus) sunt Romanasii mai tari d p Void dispusi sa o faca.
Ca mai mai sa ma bat cu adminiii pt particica asta de forum ....ce englezii, francezii, cehii, croatii, si aia care au forum in limba lor sunt mai tari ca noi ?????? ma leshi
Io zic ca se poate si putem sa facem cate ceva cu particica asta a noastra numa sa stim sa o folosim si sa ne ajutam nu sa ne invrajbim sau ce stiu io ce so mai intampla
si Omoratii pe tarani ca le-o trebuit pamant
Eu is Behemoth si celalalt nume nu va pot da:(( dar...naa
deci..is 50%roman si 50%ungur...(sa nu va suparati)
Am 17 ani si is in clasa a 11-a in Deva Jud Hunedoara...
si...pai...Vreau sa va ajut cu tot ce pot si sa-i aratam CA SUNTEM ROMANI......de aia o Deschis Bloody acest post...
oooo btw numele meu este......Pe ungureste Jeno si pe romaneste Eugen X(
So cya m8's
Behemoth
Captain
Posted:
October 16, 2007, 3:33 pm
salutari tuturor sunt una din putinele fete care joaca freelancer dar ce sai faci , imi place
nume in joc ---> [GHOSTS]Saphira[X]
sunt leader al clanului GHOSTS
nume real ----> Nina
am 17 ani
voi parea cam ciudata dar asta sunt eu
sunt din Ro , Tulcea dar traiesc in italia (urasc tara asta)
stiu foarte bine romana , engleza , italiana si rusa care am cam uitao ca nu o vorbesc de ceva timp
studenta la classa 11° liceu clasic (trebuia sa fiu in a 12° dar in a 9 am schimbat scoala si trebuia sa fac din nou anu ca am trecut de la scoala profesionala la liceu clasic si am repetat 1 an ca asa e aici in ita , legi de kkt)
muzica preferita este rock ( likin park 4ever ) urasc foarte mult manelele
si cam atat , bucuroasa ca avem unde sa vorbim si noi in RO
kiss
AnGel
Captain
Posted:
October 16, 2007, 4:50 pm
Romanca, Italia, din Tulcea (aproape d Cta) si unde mai pui k mai esti si fata (si buna la PvP)...mai mai...gasesti surprize peste tot. Nu stiam k esti romanca. Bv. Uite cati suntem, si sunt mult mai multi. Meritam si noi forumul asta k doar c naibii, tot oameni suntem si noi.
cold_reaper
Lt. Commander
Posted:
October 17, 2007, 4:31 am
salutari tuturor - fete si baieti
sunt LOT , dar lumea ma cunoaste mai bine dupa caracterul Pr0j3cTy sau LOT**EFeKT [X]
nume real - MIRCEA
am 46 ani
sunt din CONSTANTA
joc pe VOID de ceva timp si sunt FL - - nu am fost in nici un clan
sunt aici pentru a ma distra sa evadez putin din viata reala
BLOODY ma bucur ca ai reusit sa avem propriu forum
pentru noi astia mai batrani care ne descurcam cu engleza mai greu ( LOL ,am terminat scoala acum 22 ani )
este o ocazie excelenta sa putem comunica in limba noastra
cu majoritatea dintre voi m-am intalnit dea lungul timpului in joc , unde sincer , nu prea avem timp de discutii ( misiuni , PvP )
SPER CA ACUM AVEM OCAZIA ASTA =D>
noi ROMANII putem fi uniti - chiar daca in joc facem parte din clanuri diferite sau avem altfel de taguri
pe curand
BAFTA
LOT
Captain
Posted:
October 19, 2007, 3:52 am
cam slaba activitate
doar astia sa fim cei care joaca restul ?
spuneti ceva fratilor ?
LOT
Captain
Posted:
October 19, 2007, 11:35 am
Nush c sa zic...intradevar eu stiam k sunt mult mai multi romani p server. Am intalnit o gramada dar poate unii dintre ei au plecat in alte parti.
cold_reaper
Lt. Commander
Posted:
October 19, 2007, 7:07 pm
Iar altii au venit. Salut toti romanii de pe Void.
Eu sunt relativ nou pe aici, cam de o luna. Dar nu nou in FL, doar ca mi-am facut veacul pe alte servere. De cum am dat insa de Void, aici am ramas =D>
Faptul ca sunt nou e un motiv in plus sa ma prezint:
-sunt in Cluj-Napoca, am 33 de ani , nume real Adrian, vorbesc bine maghiara, engleza si italiana ....si ma balbai in franceza si spaniola .
Caracterele mele: NECOR, DoomWhisper, Asano . Cu unii dintre voi deja m-am intalnit si am si vorbit , desigur in engleza @-) spre haiul lumii . Nu fac parte din nici un clan. Sigur e ca nu voi fi niciodate R sau X. Mai degraba vanatorul lor.
Sunt inca in faza de testari, ce nava , ce armament sa folosesc , oare ce se potriveste stilului meu. ? Dar se contureaza ince incet si s-ar putea sa dau dureri de cap adversarilor , in curand <) Mi-ar prinde bine un sfat de la cei mai vechi pe aici (prefer navele iuti si sunt un "gunner", rachete mai rar)
Si nu in ultimul rand, FELICITARI BLOODY pt. initiativa. Sper sa-i facem cinste cu totii si sa reusim sa tinem in viata coltul acesta de forum.
Cya in spatiu m8s !
_________________ LOSE TODAY IF THAT MAKES YOU WIN TUMOROW
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum