Pricanje i caskanje nevezano za FL

Old clans and posts from there boards are here
Locked
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Pricanje i caskanje nevezano za FL

Post by mmn2911 »

Evo ovde pricajte o cemu kod hocete, od vasih poslova, hobija , pa do zena koje zabranjuju igranje FL-a itd.
Pozdrav!!!
Recruit
Recruit

Re: Pricanje i caskanje nevezano za FL

Post by Loodi »

mmn2911 wrote:Evo ovde pricajte o cemu kod hocete, od vasih poslova, hobija , pa do zena koje zabranjuju igranje FL-a itd.
Pozdrav!!!
Zene koje zabranjuju igranje!!$#@!#@#! Majo svaka ti cast sto nisi jedna od tih sa kojima se vecito vodi isti rat kao i na VOID-u samo sto je ovo zbog VOID-a. NIkad ih necu razumeti po tom pitanju ali gde god se okrenem svuda ista prica, i ne samo oko VOID-a nego uopste kad muskarac sedne za kompjuter to je ko tragedija u hiroshimi bre...dosta mi je toga!!!
Recruit
Recruit

WOMEN!

Post by SciPio »

Meni je moja zaprijetila da ce mi baciti monitor kroz prozor i sakriti sve kabele.........LoL
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by mmn2911 »

Ja vidim da mnogi clanovi klana imaju taj problem... Zahtevam od Konzilijuma da se problem resi i da se zena (pretnja) ukoni. U suprotnom, videcemo kraj sveta..... Frelancera!!! :D
Lt. Commander
Lt. Commander

Post by BabaRoga »

E, ljudi moji, koja je to umetnost izvuci koji sat za FL pored zenice koja ne podnosi komp! Ja sam se izborio za tri dana teskom diplomatskom borbom [diplomatije i u kuci :)] , a argumenti tipa: "Draga znas kako je to korisno za izbacivanja viska adrenalina, ubijanja anksioznosti i stresa..." ili "par korisnih sati sa FL i muzic ti se vrati svez opusten i dobro
raspolozen ..."

Eto vidite Lalu [ne ljuti se matori :)], nema ga "ni zivog ni mrtvog" odkako se ozenio. E, a kako je gajbu tek letos renovirao... A mene bobi predlaze za "zlatnu papucu"...Zeznuo si se bobi, mozda jesam u vrhu ali ne prvi....
[align=center]4S_SQUAD BabaRoga
[img]http://img397.imageshack.us/img397/6858/viceadmiralfinalexx4.png[/img]
[color=orange][b][i]Don't mess with 4S![/i][/b][/color:3f0a
Recruit
Recruit

Post by CrazyLala »

za sve ne obavestene ja se nisam ozenio (zvanicno) ko baba
a i nism imao net duzi vreme tako da sta cu vam a mislite sta ocete
Captain
Captain

Post by ULTRA »

Lala, nemoj da zezas, nauci zenicu igrat FL i gotovo!!!!!!!!
Recruit
Recruit

Post by purposemaker »

Kad smo vec kod zena i freelancera, nije mi bre jasno ljudi, evo sa bivshom devojkom npr. kad sam prichao u vezi klana i freelancera i tako kako je super ekipa, napushi me riba najstrashnije! Te to je gubljenje vremena, te zar ti nije dosta kompjutera na poslu, te kakvi su to ljudi :P itd. itd.
Ne bi me chudilo da mi kaze neka koja nema veze sa ovim stvarima, ali bre ova 4 noci nije spavala dok nije preshla Zumu!!! :lol:
Svi su navucheni na neku igru... Evo reccimo cale mi se jezivo navukao na pasijans. Jedno jutro ja krenuo na posao, a on ostao kuci bio neshto bolestan i bre u 7 ujutru ga nije mrzelo da ustane da otvara zmrljavi pasijans!!
Ja se vracam sa posla on slaze i dalje naravno... :roll:
Nova devojchica pichi minesweeper. Otvori onu veliku tablu za 2 min! Nije normalna...

Ja ne volim da klikcem kao manijak na balonchice koje neka kamena(?!?) zaba pljuje ili otvaram pasijans dok ne oslepim, a josh manje volim odvratni minesweeper koga nikad nisam ni znao da igram prema tome:
Ostavite me na miru da igram je*eni freelancer kao shto ni ja vas ne diram dok igrate svoja sran*a :!:
Grrrr!
:twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img247.imageshack.us/img247/8599/fleetleutanantfinalnodgml3.png[/img][/url]
[color=orange][i][b]Don't mess with 4S![/b][/i][/color:81037bc0
Captain
Captain

Post by ULTRA »

Ljepo receno Batice!!!!!!

nego jel ti to igras Fallout????????
Recruit
Recruit

Post by CrazyLala »

e purp to za zumu mi je jako poznato,ja sam se sa svojom dragom dogovorio oko freelancera tako da nemam problema.sad ce da donese svoj komp i tek onad nece bude problema. e a fllta out ja igram i zaglavih se u jednom delu i nemogu ga preci mos me j***at.e kad ce da se napijemo. aj dolaste u ns vetj jednom
Captain
Captain

Post by ULTRA »

e dogovorit cemo se kad cemo dolazit!!!!!

nego koji dio, ja sam ti preso sve djelove (1,2,tactics)
stim da 1 i 2 igram jos i dan danas, i imam original CD
i zao mi je sto nema MP :cry:

POZZ, VIDIMO SE U NS!!!!!!!! :D
Lt. Commander
Lt. Commander

Post by BabaRoga »

Ja sam moju dragu pokusao navuci [ :) ] izmedu ostalog i na Sims2 i ,jbt ,
lepo je to krenulo. Pravili smo kucice i bazencice [uf da je jos tako i na javi], setali kuce i mace ....ali grrrr...ne potraja dugo.

Sad sam u fazonu da joj kupim neku skolu za crtanje da joj malo odvucem paznju.....

A sto se tice psijansa...moja keva i seka su se zakacile najstrasnije :roll:
[align=center]4S_SQUAD BabaRoga
[img]http://img397.imageshack.us/img397/6858/viceadmiralfinalexx4.png[/img]
[color=orange][b][i]Don't mess with 4S![/i][/b][/color:3f0a
Recruit
Recruit

Post by purposemaker »

@ULTRA
Necesh verovati batice ali nisam nikad igrao Fallout, stavio sam ovu sliku u sig jel mi lik izgleda toliko nadrkan da bi se uplashio i da ga sanjam, a da ga vidim uzivo, umro' bi od straha :D
Jel si me zbog toga pitao za Fallout? :P

@Lala
Sjajno reshenje za ribu za donoshenje njenog compa.
Samo nemoj da joj dash da chatuje mnogo
:P
E brate, predje li ti onu prvu kampanju u Herojima 5?
A shto se tiche dolaska, jedva chekam, samo da mi prodju ovi f*kin kolikvijumi, i da dochekam raspust :D
Kaki sam shkolarac je*ote najgori 8)

@Babaroga
Kupi zenchetu tablicu za crtanje i olovchicu, proverena stvar: em ce da te iskulira za FL, em cesh svaki dan da furash svez wallpaper :D
[url=http://imageshack.us][img]http://img247.imageshack.us/img247/8599/fleetleutanantfinalnodgml3.png[/img][/url]
[color=orange][i][b]Don't mess with 4S![/b][/i][/color:81037bc0
Captain
Captain

Post by ULTRA »

@ PURP

daj, nemogu vjerovat da nisi igro Fallout, brisi taj sig odma :D
to so nabavi, igra je prestrasna, bar meni!!!!

@Baba

probaj zeni dati one male igrice, to zene vole :), ja imam 2 puna cd-a sa tim malim igricama, to je zarazno

Sva sreca da mene moja jos ne napada :mrgreen:
Recruit
Recruit

Post by CrazyLala »

baba idi na refleksive i skini igrice pa cu ti poslati pecheve taman za tvoju zenu. a sto se tice navlacenja to vetj ne bih teo da se petljam.
ultra zeznuo sam se nisam igrao tu igru samo sam se izpermutovao jako jeb ga.
Locked