Raptors forum

Old clans and posts from there boards are here
Locked
Flight Captain
Flight Captain

Re: Raptors forum

Post by kiscsavo »

[quote="Matyi";p="215510"]szval kicsi vagyok és kiközösítetek... akk majd magányosan fogok hajózgatni és nagyban leszarlak benneteket... külömbense jáccok már sokat ugyhogy ritkán találkoztok velem........[/quote]

Nem közösítünk ki mert kicsi vagy, akkor közösítenénk ki, ha akkor éreznéd magad nagyfiúnak, hogy ha megállás nélkül írod a mocskolódásokat. Volt egy régebbi tagunk aki szintén elengedett asszem egy "fakkjú"-t system chatba, kapott is 3 nap bant. Kapott a klántól is egy sárga lapot, s el lett felejtve.

www.gportal.hu/raptorsklan    itt is szívesen látunk, de itt meg pláne viselkedj kulturáltan, mert Fist bácsi nem ilyen engedékeny mint én  :D
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Kosztya »

Srácok, nem tudom mi történt, mi a problémák alapja, de a káromkodás, trágár szöveg és a másik sértegetése valóban nem megengedett dolog a szerveren és minden valamire való klán küzd ez ellen.
A szerveren játszó játékosok nagyon széles korosztályokat képviselnek, tiszteletlenség egy - esetleg - nálunk sokkal id?sebb játékost megsérteni, és különben is: Az internet anonimitása senkit sem hatalmazhat fel arra, hogy ilyet csináljon.
Ez akkor is fönn áll, ha bennünket sérteget valaki!
A teend? ilyenkor:
El?ször próbáljunk tisztességesen beszélni vele (a chat-en keresztül), hogy ez így nem járható út, majd ha tovább folytatja akkor fényképezzük le a "print screen" nyomógomb segítségével a chat ablakot, és juttassuk el egy adminhoz.
A továbbiakban ?k fognak cselekedni ahhoz mérten, hogy az adott illet?nek hanyadik húzása volt már az adott eset.

Tehát senki nincs kiközösítve, csak no káromkodás, no trágárság!
Sportszer? játékot a továbbiakban!
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Kosztya »

Sracok, nem tudom mi tortent, mi a problemak alapja, de a karomkodas, tragar szoveg es a masik sertegetese valoban nem megengedett dolog a szerveren es minden valamire valo klan kuzd ez ellen.
A szerveren jatszo jatekosok nagyon szeles korosztalyokat kepviselnek, tiszteletlenseg egy - esetleg - nalunk sokkal idosebb jatekost megserteni, es kulonben is: Az internet anonimitasa senkit sem hatalmazhat fel arra, hogy ilyet csinaljon.
Ez akkor is fonn all, ha bennunket serteget valaki!
A teendo ilyenkor:
Eloszor probaljunk tisztessegesen beszélni vele (a chat-en keresztul), hogy ez igy nem jarhata ut, majd ha tovabb folytatja akkor fenykepezzuk le a "print screen" nyomogomb segitsegevel a chat ablakot, es juttassuk el egy adminhoz.
A tovabbiakban ok fognak cselekedni ahhoz merten, hogy az adott illetonek hanyadik huzasa volt mar az adott eset.

Tehat senki nincs kikozositve, csak no karomkodas, no tragarsag!
Sportszeru jatekot a tovabbiakban!

(Bocsi, de nem engedi a forum az ekezetes karaktereket nekem)
Lt. Commander
Lt. Commander

Post by BelzeBoss »

Yeah u are right m8
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

küldenem kell egy üzenetet ahot hogy rendesen lássam az újjakat mert ilyen hülye betükkel hozza bee :-(
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

ha szerintetek ennyire káromkodós vagyok az csak azért van mert ideges vagyok mindíg, és ha nemhagytok ezzel békén akkor méregcsökkent?ként rászogok arra amire sose akartam, a bagóra D:
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

merthogy a freelancerrel vezetem le a dühömet ami a mindenapokból származik, egykis játék jóttesz, elfeledteti a gondokat, de nemcsak idegesen szoktam jáccani hanem akkoris amikor kedvem támad :) mert ez a játék "megmozgatja a képzeletet" :P 1 dolog nyomja a fejem. mien hajók vannak a strailplanetetn? :O
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

hülyeséget férretéve inkább zúztam gamelni
Sqdr. Commander
Sqdr. Commander

Post by Zsoca »

Planet Strail-on admin hajók vannak...a játékosoknak elérhetetlenek  :D
Linktree | https://linktr.ee/zsocasan
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

gondolom........ de mienek az admin hajók? moonflyert láttam már... gondolom van ott csillagromboló is XD
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

hol tudok ijjen forumot alkotni?
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

új hajót szeretnék ötletelni a következ? modhoz, B-17G FLYING FORTRES, olyan ?rhajó stílusban :D 4 torpedó hely és a propellerek hejett hajtóm? lenne, sztem tök állat lenne csak nemtom h hova írjam, ti mitgondoltok róla? (http://www.youtube.com/watch?v=p2MNcZe26MI)
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

a jó k... annyát ennek a hibajavítónak vagy mi az elba... az üzimet
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

van 2 orult otletem  kene csinalni egy uj hajot az uj modhoz: B-17G FLYING FORTRES bomber urhajositott valtozata  es voice, gondolom tudjatok, az NPCket sargan jelzi a radar ha beszelnek, playereknel is kene  de ezeket nemtom hova irni mert nemnagyon tudok angolul ezert remelem valaki segit tovabitani :) :D
1st Lieutenant
1st Lieutenant

Post by Matyi »

VAN MEG EGY JO OTIM!!!! battle for mankind modbol kvenni a daedalust :D:D:D:D
Locked