No, co jsem tak četl, a co na to tak koukám, tak to vypadá na konec, a to je pěkně v pytli....
Strail už toho má vÅ¡eho dost, co jsem slyÅ¡el, nějak se nepohodl s [Void] pomocnÃkama... No, to je pěknej dárek na Novej Rok...
mam mali problemek chci si pridat obrazek ktery byva takovy ten nejvetsi pod textem uprostred fora ale nevim jak to udelat obrazek avatara mam ale nemuzu za boha prijit jak tam dat ten vetsi muze mi nekdo prosim poradit?
zdarek nejakou dobu jsem na voidu nebyl ale jiste se nezmenilo temer nic jak jsem tak koukal jen maly update serveru porad zadna clanova lod vy se uz neco kdy a jestli ten mod vubec vyjde?jo je taky snad uz povoleny litat ve sparte s lodi spartan?nebo je to stale proti pravidlum zakazany? ze jich tam dneska par litalo 3-5
lol přijdu se sem po roce podivat a zadnej novej prispevek jako rok sem nehral FL a je to strasny uplne hledam ztraceny skill :lol: pb2 je znovu otevřen .. no nic tak zase za rok zdar
[quote="Kane";p="133975"]lol přijdu se sem po roce podivat a zadnej novej prispevek jako rok sem nehral FL a je to strasny uplne hledam ztraceny skill :lol: pb2 je znovu otevřen .. no nic tak zase za rok zdar[/quote]
ahoj ,,, skoda ze prijdes zase az za rok ,,, IoI ,,, ale mas pravdu ,,, tady se nic nedeje ,,, a anise nic podstatneho dit nebude ,,, dulezite veci se probiraji nekde jinde ,,, zkus treba tohle ,,, www.neworder.fakehell.net ,,,
Jj, žijeme.
Ale po pravdě, když jdu takhle každý ten měsíc do banky s penězi, abych zaplatil všechny ty pohledávky co mám, tak si tak občas říkám, jestli to má vůbec ještě cenu. :lol:
PS: Že bych přeci jenom objevil onen skrytý a neznámý důvod proč jsem Navy a nikoli pirát????? :lol: