Én ha hétközben feléled a szerver akkor fel fogok nézni, 7végén sajnos nem érek rá, péntek a lerészegedés fázis1 szombat a lerészegedés fázis2 lesz... vasárnap pedig megpróbálok kijózanodni
Esetleg részegen felnézhetek, de kicsi az esély
Addig is hajrá! És amint fenn van a szerver: MEGSZÁLLÁS!!!
Az Omega 6 legyen a mienk, oda kérjük a támaszpontunkat!
Hehe. Bár a szavazás az elmenetelről lezárult mire én odakeveredtem, de nélkülem is megvolt a klánlétszám, ha jól láttam
A lényeg: én nem szándékozom végleg elhagyni a Void-ot, ha a klán megy én attól még freelancerként tuti h maradok itt is... A klánt nem tervezem elhagyni, de ha nem jön be nekem a másik szerver, akkor én maradok a Voidon...
Mi a helyzet a szevren?
A fórum betűi meg nem jönnek be rendesen, nagyon nehéz olvasni mert csak minden 3. betűt látok normálisan.
Szerintetek mi a gondja?
(\__/)
(='.'=)This is Bunny.Copy Bunny into your
(")_(")signature to help him gain world domination.
[quote="Apache";p="125601"]Hello
Na felrakom én is a freelancer-t.
Mi a helyzet a szevren?
A fórum betűi meg nem jönnek be rendesen, nagyon nehéz olvasni mert csak minden 3. betűt látok normálisan.
Szerintetek mi a gondja?[/quote]
CSá apache
A szerverre mostanában nem igazán tudok feljutni tehát friss híreket nem tudok. A szerver, most egy ideiglenes szerveren megy, mert a másik megadta magát...szal kicsit lagos
Ez a fórum pár hónapja el sz@ródott az azelőtti üzik ékezetes karakterei elállítódtak. Ahogy láthatod, nem is igazán használjuk...Inkábba honlapon tevékenykedünk
welcome back
Ja mellesleg meg költözést tervezünk a plasmafire szerverre, de úgy tűnik nem lesz belőle semmi (remélem nem lesz igazam). Magyar admin& modkészítő van benne. Jan 1 re ígérték a modot, jan közepére a szervert.....de eddig [s]0[/s]
Kilépek inaktivitás miatt, és a klánvagyonomat szeretném átadni vkinek, pl Zolinak. A teljes üzenet a klánlapom az Aktuális fórumban található.
Sok sikert a továbbiakhoz!
Bár kiléptem, ha kell és persze ha van rá időm, nagyon szivesen csinálok bannert, logot a klánnak ha le akarjátok cserélni (akár aláírásokat is bevállalok, de azokat határozatlan teljesítési idővel, mert sajna nincs túl sok időm ilyesmire se...)