Niedawno odwiedziłem serwer i ... (omine brzydkie słowa)
Kiedyś to miejsce tętniło życiem a teraz jest wymarłe ale nie ma się co dziwić... Ile można grać w to samo? FL niestety jest starą grą a na innych serwerach max 10 ludzi było (Hamburg)
Szkoda że moda nie da się dopalić w trybie SP bo przynajmnie by se człowiek przypomniał stare dobre czasy
Zagląda tu ktoś jeszcze? Albo gra?
Pozdrowienia dla walecznych <NS> !!
PS: kto z kim jeszcze rozmawia albo ma jakiś namiar??
<NS>Lucky_[PL] < achh jak to pięknie wygląda...
3mcie sie
Volvo FH 440 Euro5 :)
Max speed: 145 km/h in GB
Max speed: 137 km/h in D
Dawno Cie nie słyszałem już. To prawda nikt z nas już z tego co wiem na void nie zagląda - chyba ja najdłużej tu zaglądałem myśląc, że może w końcu kiedyś będzie jak dawniej heh ale czasy się zmieniły teraz studia skończyłem, prace znalazłem to już nawet nie miałem czasu. Nawet nie wiem czy mi char?w już nie pokasowali. Ja pisze czasem z Duke na GG mam też kontakt do PE ale dawno z nim nie gadałem ^^. Kiedyś mu m?wiłem żeby naprawił nasze stare forum to jako taki kontakt byśmy chociaż mieli ale jakoś tego nie zrobił - pewnie mu się nie chciało;)
Jak jesteś zainteresowany mogę Ci podesłać nr na PW lub maila (ale nie mam Twojego maila), lub Ty mi podeślij jakiś do siebie
A i do Mata mam jeszcze GG.
A tak przy okazji to z PE już się nawet kiedyś na picie um?wiłem , bo byłem w jego mieścinie przejazdem ale niestety zabrakło czasu.. A Rocky nadal ma z nim kontakt
W takim razie Panowie zapraszam na forum discoverygc (wyguglujcie sobie)
Tam proszę odszukać użytkownika "Jacob The Nomad Slayer" i wysłać mi PM.
I spr?bujemy małej reaktywacji. Myśle, że jak każdy znajdzie jakąś godzinę tygodniowo to ma to jakiś sens
I tylko takie pytanko, czy w takim razie ostało się jeszcze jakieś forum NS ? [bo było ich kilka]
Jeżeli nie to się podejme założenia, w końcu to pare minut.
<NS>Vulcano melduje się z tej strony. Ostatnio odświeżałem sobie Freelancera, więc wypadało zajrzeć i tutaj, po tylu latach. Szkoda, że większość z nas nie ma czasu na regularne granie. Na pewno ciężko z czasem u mnie, sporo się w życiu pozmieniało, pojawiły nowe priorytety. Pozdrawiam wszystkich członk?w klanu i osoby z nim zaprzyjaźnione. Może kiedyś spotkamy się ponownie we Freelancerze 2.
Hejka Vulc, dokładnie tak jak piszesz. Ja też już nie gram regularnie, wpadam czasem zobaczyc co tam sie dzieje na serverze, ogolnie malo ludzi teraz jest to juz zupelnie nie te czasu co kiedys, ze byl server full i ciezko bylo wejsc... Pamietam, ze kiedys tak bylo...
W związku z tym że zbliża się premiera nowej gry Chrisa Robertsa - Star Citizen, kt?ra jest właściwie bezpośrednią kontynuacją Freelancera zdecydowałem się reaktywować klan Nomad Slayers i przejąć moje dawne stery lidera. Oczywiście nie na długo, trzeba znaleść jakąś młodą krew
NADAL gramy we Freelancera, p?ki nie pojawi się Star Citizen.
Serwery na kt?rych gramy to Hamburg City oraz Discovery Freelancer. (TO może się zmienić)
link do forum TUTAJ
link do Fanpage na Facebooku TUTAJ
Hej, do tej premiery to raczej dalej jak bliżej najwcześniej 2015 rok ^^. Ja zagladam czasem na Void, ale zawsze jak sie zaloguje to jestem sam... Nie wiedzialem, ze ktos z naszych gra na hamburgu czy na discovery. Jakis czas gralem tez na crossfire, ale wprowadzili nowego moda(1.9) i zczyscili kata.
A moge zapytac kto z naszych jeszcze gra w FL?